Save the Date nu sunt doar fotografii de pus pe peretele tău. Acestea sunt utilizate frecvent pentru postari online unde va anuntati evenimentul. În plus, fotografiile Save the Date nu sunt plictisitoare. Sunt romantice și sincere, ceea ce înseamnă că tind să fie folosite mai mult decât fotografiile de nuntă.

Este o modalitate excelentă de a oferi invitaților dvs. o privire in ansamblu a tematicii nunții voastre. Alegem o locatie si un still care vă reprezinta.

save the date

Save the Date in The Carabian Ilands Anguilla beach

Fotografiile nu sunt doar pentru a face cunoscuta data nuntii. Acestea fac mult mai mult: ii fac pe invitati sa fie si mai incantati de viitoarea voastra nunta. Daca ai primit pana acum un save the date sunt sigur ca sunteti de acord cu noi.

Daca iti plac fotografiile noastre poti viziona tot Portofoliu aici

Motive pentru care Save the date este important :

  • Distribuiti fotografiile voastre : Surprinde pe toata lumea cu o fotografie romantica cu voi doi intr-un mediu non formal care vi se potriveste.
  • Invitatii incep sa va cunoasca ca si cuplu : Probabil multi invitati nu va stiu ca un cuplu, acesta este un moment bun sa va vada pe amandoi cu zambetul pana la urechi si fericiti impreuna.
  • Isi noteaza data in calendar : Ca si o invitatie clasica, anuntati in mod oficial data evenimentului.
  • Oferiti informatii importante : Ca si exemplu unde va fi biserica si Localul, orele la care vor avea loc evenimentele.
  • Introduceti tematica evenimentului : Este un moment bun sa prezentati cateva caracteristici importante despre evenimentul vostru, cat si despre voi.