Start lockdown a fost o zi fatala pentru noi toti. Un virus care a lovit China la inceputul lunii Ianuarie ne-a facut prizonieri in propriile case. Mai mult, a dat peste cap toate planurile de 1 si 8 Martie, Sfintele Sarbatori de Paste, mica vancata si nunta. Cred ca toata lumea este bulversata de acest virus – Guvernul, autoritatile, dar si noi J! Cele mai dese intrebari sunt:

O sa pot sa imi fac nunta in Iulie/August/Septembrie?  – toate evenmentele din Mai-Iunie, clar sunt in 2021.

Cati invitati pot sa vina? Pe cine tai de pe lista?

Se poate reprograma rezervarea restaurantului?

Band-ul antamat ramane?

Dar fotograful meu preferat?

Cea mai usaora varianta este sa mutati nunta in toamna, asta si din punct de vedere financiar. Majoritatea furnizorilor vor face un mic efort pentru a nu dubla evenimentele din anul 2021.

Sfat: cu cât mirii iau mai devreme decizia mutării datei, cu atât șansele ca majoritatea furnizorilor implicați să fie încă disponibili creste.

Cand te vei casatori? Raspuns: Vineri! – nu o sa fie chiar asa de rau, pentru ca ne putem adapta la conditiile actuale. Incercati sa fiti cat mai creativi.

O sa vina mai putine persoane? – Priveste parete buna a lucrurilor, o sa ai o nunta intima cu toti cei apropiati, fara tanti Nuti, verisoara tatalui din Darabani J Partea buna este ca toata lumea asteapta distractia dupa 2 luni de stat in casa!

Vorbeste cu toti trupa si fotograful  – planifica din nou evenimentul. Cu siguranta toti sunt flexibili, mai ales in aceste conditii. Sfatul nostru este sa va ganditi la “costul de oportunitate” care il platiti, ce va avantajeaza, cum credeti ca e mai bine pentru voi si prieteni sa faceti evenimentul.

In rest…. sa fim cat mai optimisti: am stat timp de 2 luni 24/7 si ne am testat limitele si DA, suntem mult mai pregatiti sa mergem impreuna mai departe!

#stamacasa #staysafe