Salutare! Salutare! Am trecut de 15 Mai si este timpul sa ne programam ziua nuntii – una din cele mai importante zile din viata voastra. De ce este asa importanta?

1 Este important sa stiti un timing al nuntii pentru a evita stresul si fuga pe ultima suta de metrii – Pentru noi, fotografii, dar si pentru voi este important sa surprindem emotia si dragostea voastra, nu stresul de a ajunge la Biserica sau la Restaurant.

2 O sa reusiti sa va alegeti cele mai bune ore. De exemplu, degeaba mergi in cea ma fancy locatie daca lumina de la ora 12:00 nu te ajuta. De ce sa nu profitam de apusul de soare?

3 In acest mod nu o sa intarzi la locatiile stabilite. Nu este recaomandat ca rudele si prietenii sa va astepte la restaurant o ora sa terminate voi sedinta foto.

4 Daca stiti programul puteti sa fiti relaxati si sa aveti control asupra zilei. In continuare, va recomandam un timing standard care poate sa fie “imbunatatit” de voi in functie de nevoi sau dorinte:

Orele 9:00-11:00, va puteti chema hair design-ul care va aranjeaza parul plus make-up. In acest timp mirele se poate imbraca – daca stati separat, noi suntem o echipa de 3 fotografi si putem sa acoperim aceste momente fara a pierde timp si nici momente esentiale. Practic, un fotograf o sa vina la mireasa si o sa o fotografieze la pregatire, iar la mire o sa mearga 2 fotografi care o sa surprinda imbracatul mirelui si, daca este cazul, barbieritul acestuia.

Orele 11:00 – 14:00 in timp ce miresa va avea o sesiune speciala doar pentru ea, iar apoi cu parintii si prietenii, mirel se poate duce sa ia nasii si apoi sa vina la mireasa. Unii miri fac tin traditiile in functie de zona. Noi le vom evidentia pe cele mai importante momente: mirii pun flori in piept celor prezenti, hora, ruptul turtei de catre nasa si altele. Vom aloca timp sufficient pentru o face fotografii cu parintii, apropiatii si cu cei mai buni prieteni!

Orele: 15:00 – 16:30 Biserica. De obicei slujba dureaza o ora, iar felicitarile mirilor aproximativ 15 minute. Dupa slujba vom face fotografii de grup, parinti, nasi, prietenii.

Orele 17:30 – 19:00 Vom merge sa face Sedinta foto. Pe cine luam cu noi? Va recomadam sa luati nasii si… daca este cazul parintii pentru cateva poze, in rest sedinta este despre voi si pentru voi. Vom alege impreuna un loc in care sa fiti cat mai relaxati. O sa shimbam mai multe locatii pentru a avea o

diversitate in fotografiile realizate. Nu uitati sa luati o sticala de apa cu voi… este foarte cald si este bine sa va hidratati. Ora 19:30 Ajungem la restaurant. O sa aveti 30 minute sa va reveniti si sa primiti cum se cuvine invitatii. Va recomandam sa ajungeti mai devreme pentru a verifica ultimile aranjamente daca sunt facute cum trebuie.

La ora 20 pot sa ajunga invitati. Daca doriti, noi facem poze si cu invitatii la intrare. Aici va recomandam sa va achzitionati o cabina foto pentru a putea da marturii invitatilor. Cabina foto este si un mijloc de distractie pentru invitati.

Acum cateva tips-uri pentru voi:

 • Nu recomandam sa aveti in aceeasi zi cununia civila si evenimentul,
  inclusive Biserica? De ce? Pentru ca programul o sa fie full, o sa va
  oblige sa va treziti de dimineata sis a faceti anumite compormisuri (sa
  renuntati la anumite obiceiuri, sedinte foto)
 • In functie de ora gasita libera la Biserica putem sa mutam slujba in locul
  sedintei foto, iar sedinta foto o sa o mutam intr-un loc care sa va
  avantajeze
 • Pentru sedinta foto nu uitati sa aveti minim 2 ore rezervate- Daca faceti
  nunta in Bucuresti, aproape orice deplasare ia 30 min(cu tot cu
  parcare… poate chiar mai mult)
 • Daca apare ceva neprevazut, putem sa mutam sedinta foto in alta zi.
  Cu siguranta voi o sa fiti la acea sedinta mult mai relaxati sim ai veseli
 • Discutati cu echipa foto-video daca mai este nevoie de un alt
  fotograf/videograf. De obicei la nuntile de peste 150 de personae este
  greu pentru un singur fotograf sa surprinda toate momentele, iar
  recomandarea noastra este de a avea un alt fotograf/videograf